Program do zarzadzania magazynem i sprzedaza

System POS to układ gastronomiczny do zarządzania każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tymże podobne.

dokument zabezpieczenia przed wybuchem

Dla słabych i popularniejszych lokali POS bardzo dokładnie kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy oraz ogromnych sieci gastronomicznych. To zwykłe narzędzie, przystosowane do lekturze na samodzielnej liczbie stanowisk POS. Program w staranny sposób usprawni wydawanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym etapem funkcji w pokoju. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność ludzi w kuchni także na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami a sposobami, które usprawnią działanie każdego domu. Chodzenie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Przyjemny i czytelny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wpływając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.